У Романові жінка пограбувала свого товариша по чарці майже на тисячу гривень

За інформацією прес-служби ГУ НП в Житомирській області стало відомо, що 16 травня до Романівського відділення поліції звернувся 56-річний житель райцентру із заявою про пограбування.

Він, розповів, що тиждень тому розпивав спиртне разом із своєю знайомою. Маючи необачність, він похвалився їй тим, що має при собі майже тисячу гривень. Натомість знайома, дочекавшись поки чоловік вже був добре напідпитку та не міг чинити опору, вихопила у нього з кишені гроші та пішла геть. 

Попри будь які спроби повернути гроші, співчакрувальниця повідомила, що нічого не віддасть. Постраждалий вирішив звернутися до міліції. Жінка зізналася, що дійсно забрала у чоловіка гроші, щоправда не 960 гривень, як той каже, а лише 200, тому відшкодувати більшу суму відмовилась.

Нині триває досудове розслідування, в рамках якого поліцейські з’ясовують обставини події.

Відповідно до чинного законодавства відкрите викрадення чужого майна (грабіж) карається штрафом від 50 до 100 неоподаткованих мінімум доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

 

Последнее изменение Среда, 18/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework