×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Викладач ЖДУ імені Івана Франка став фіналістом конкурсу «Science-Society-Personality»

Викладач кафедри соціальної та практичної психології ЖДУ імені Івана Франка Віктор Кириченко став фіналістом конкурсу наукових проектів.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
19 травня 20016 року науковий проект викладача кафедри соціальної та практичної психології ЖДУ імені Івана Франка Віктора Кириченка «На шляху до інклюзивного суспільства: соціально-рольові аспекти інтеграції осіб з особливими потребами у соціальне середовище» став фіналістом конкурсу наукових проектів, який був проведений Державним фондом фундаментальних досліджень у рамках міжнародного дискусійного заходу «Science-Society-Personality».
Міжнародний дискусійний захід проводився з метою визначення пріоритетів тріади «Science–Society–Personality» у рамках дискусії, в якій взяли участь провідні вчені та організатори науки України та зарубіжжя, митці та молоді вчені.
Захід складався з трьох частин: спільної дискусії організаторів заходу та двох тематичних секцій («Наука і мистецтво», «Інформаційні технології для вирішення соціальних задач»).
Організаторами заходу виступили: Державний фонд фундаментальних досліджень; Європейська організація ядерних досліджень (CERN); Представництво Польської академії наук у Києві (PAN); Міністерство освіти і науки України; Національна академія наук України; Київський Національний університет імені Тараса Шевченка; Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України; Рада молодих вчених НАН України; Громадська організація «ДзигаМедіаЛаб».
Науковий проект викладача кафедри соціальної та практичної психології ЖДУ імені Івана Франка Віктора Кириченка «На шляху до інклюзивного суспільства: соціально-рольові аспекти інтеграції осіб з особливими потребами у соціальне середовище» був єдиним гуманітарним проектом, який пройшов конкурсний відбір, та один з небагатьох, який був представлений академічними науковими установами.
У заході також брали участь представники науково-дослідних установ НАН України, Європейська організація ядерних досліджень, Представництво Польської академії наук у Києві, Рада молодих вчених Національної академії наук України.

Последнее изменение Пятница, 20/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework