×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині обмежать рух великовагового транспорту

Обмеження діятиме на автомобільних дорогах державного значення на території Житомирської області при температурі повітря вище 28 градусів з 9.00 до 22.00 години.

Для недопущення утворення деформацій та захисту мережі автомобільних доріг від передчасних руйнувань у літній період та згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації (№157 від 31.05.2016 року) Службою автомобільних доріг у Житомирській області вводиться тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту. Адже при температурі повітря +28 градусів температура бітуму становить +42 градуси та він переходить у розм’якшений стан й не чинить опір руйнуванню дорожнього одягу.
Обмеження діятиме на автомобільних дорогах державного значення на території Житомирської області при температурі повітря вище 28 градусів з 9.00 до 22.00 години для автотранспорту загальною вагою понад 24 т та навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.
Відстій великовагового автотранспорту на період спекотної погоди здійснюється на існуючих стоянках та майданчиках відпочинку, в тому числі біля об’єктів сервісу.

Последнее изменение Среда, 01/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework