В’ячеслав Печененко: У конфлікті довкола кондитерської фабрики поліція не підтримує жодну із сторін, а працює для безпеки громадян

У середу, 1 червня, представники ТДВ «ЖЛ» та ЗАТ «Житомирські ласощі» прийшли на прийом до начальника ГУ НП в Житомирській області В`ячеслава Печененка.

Однак одна із сторін результатом візиту залишилася незадоволеною.

Як розповіли представники ТДВ «ЖЛ», вони прийшли, щоб отримати від керівника поліції області роз'яснення щодо ситуації, яка сталася 19 травня. За їхніми словами, силові підрозділи незаконно потрапили на територію Житомирської кондитерської фабрики та нанесли людям тілесні ушкодження. «Ніхто на сьогоднішній день не готовий взяти відповідальність за те, що на минулому тижні силові підрозділи били людей на території Житомирської кондитерської фабрики.

«Є ряд кримінальних проваджень за нашою заявою, щодо крадіжки автомобілів, крадіжки готової продукції, щодо певних злочинів посадовими особами області. Зараз слідство не готове відповісти чому по заявам, які були подані взимку, до сьогоднішнього дня не проведено жодної слідчої дії. Після минулої зустрічі ми не отримали жодної відповіді. Ми будемо чекати зміни керівництва органів внутрішніх справ. Також будемо оскаржувати дії в суді та робити все те, що нам дозволяє закон», - розповіла представник власника ТДВ «ЖЛ» Катерина Нікітюк.

Однак у ЗАТ «Житомирські Ласощі» впевнені, що конфлікт перебуває у завершальній стадії.

Керівник ГУ НП в Житомирській області В`ячеслав Печененко зазначив, що правоохоронні органи не підтримують жодну із конфліктуючих сторін, оскільки дане питання їм слід вирішувати у судовому порядку.

«Представники однієї із конфліктуючих сторін приходили з вимогами щодо пояснення дій, як працівників поліції в минулому, так і щодо знаходження на підприємстві працівників державної служби охорони. Всі відповіді з приводу цих питань були надані. Питання, які були порушені по кримінальним провадженням, які були відкриті – в письмовому вигляді надані представникам однієї із сторін. На прийом записалася і інша сторона. Вони також надали підтверджуючі документи, що зазначають законність їх знаходження на підприємстві. Щоб не було в подальшому незрозумілих дій в цьому спорі, представники мають вирішувати конфлікт між собою за межами головного управління національної поліції.

Також, як і раніше було наголошено, головне управління національної поліції та співробітники поліції у Житомирській області не підтримують жодну із сторін конфлікту. «Наше головне завдання – не допустити порушення громадського порядку», - підкреслив В'ячеслав Печененко.

 

Последнее изменение Четверг, 02/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework