×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський запевняє, що всі бійці 95-ої та 26-бригад забезпеченні військовою амуніцією

Про це голова Житомирської обласної організації Сергій Машковський зазначив під час перерви у засіданні 27 сесії обласної ради.
Як повідомляє прес-служба облдержадміністрація, очільник області прокоментував журналістам ситуацію із забезпеченням спеціальними засобами захисту бійців 95-ої окремої аеромобільної бригади, 26-ої бердичівської артилерійської бригади та 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

«Ці військові формування підпорядковуються Міністерству оборони України, і саме ним забезпечуються всіма необхідними засобами. Але за рахунок волонтерських та громадських організацій Житомирщини таких проблем з бронежилетами по 95-й та 26-й бригадах немає. Є питання по 30-й бригаді, адже наразі вона дещо розбалансована, тому немає чіткої інформації», - наголосив Сергій Машковський.
За словами голови облдержадміністрації, 95-та та 26-та бригади забезпечені бронежилетами та касками. Обласна влада постійно підтримує зв'язок із військовими командирами цих бригад і знає про всі потреби. Сергій Машковський особисто відвідував місце розташування 95-ої окремої аеромобільної бригади. Наразі наші військовослужбовці потребують високоточної військової техніки, а саме тепловізорів, приладів нічного бачення та GPS-навігаторів.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework