×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для дітей із особливими потребами благодійники привезли подарунки

Канцелярське приладдя та засоби особистої гігієни для маленьких житомирян, котрі навчаються у ДЗН № 59, привіз обласний благодійний фонд «Турбота та милосердя».
Про це повідомляється на сайті міської ради.

«Ми знаходимо людей за кордоном, звертаємося до них з проханням допомогти. Це все ми робимо спільними зусиллями. Це колосальний шматок роботи, але воно того варте, коли ти бачиш радість на обличчях цих дітей. Ці подарунки закордоном збирають цілими сім’ями. Тут завдання скоординувати дії різних органів аби подарунки потрапили до дітей», – розповідає директор обласного благодійного фонду «Турбота та милосердя» Сергій Рибицький
До координації подібних соціальних акцій у Житомирі залучаються відповідні служби та виконавчі органи міської ради. Зокрема, перший заступник міського голови Сергій Сухомлин особисто переймається питанням забезпечення гідних умов для життя і навчання дітей з особливими потребами у Житомирі. Аби краще зрозуміти їх потреби Сергій Сухомлин відвідує заклади, в яких вони навчаються. У четвер заступник міського голови відвідав і спеціалізований садочок №59.
Про реальні кроки у впровадженні інклюзивної освіти в Житомирі перший заступник міського голови розповідав під час звіту за 100 днів перебування на посаді. Тоді Сергій Сухомлин повідомив, що для реалізації програми «Інклюзивна освіта» виділено 500 тис. грн. з міського бюджету. На ці кошти у ЗОШ № 30 встановлені пандуси, обладнані туалетні кімнати та навчальні аудиторії відповідно до потреб дітей з обмеженими можливостями.
Даний дошкільний навчальний заклад єдиний у місті виховує дітей з особливими потребами. Загалом у ньому навчаються 172 дитини. Кожен з них потребує або фізичної, або психологічної реабілітації.

n120914513 1

Последнее изменение Пятница, 16/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework