У таборі «Спутник» цього літа оздоровлять майже тисячу дітей. ВІДЕО

3 червня відбулося відкриття першої зміни у Житомирському позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник». 

Привітати дітей з початком літнього відпочинку завітали представники влади, зокрема міський голова Сергій Сухомлин. Почесні гості подарували дітям холодильник та пилосос. На честь відкриття було влаштовано святковий концерт.

З кожним міжсезонням табір стає все кращим і кращим. Цього року діти матимуть змогу відвідувати басейн, матимуть шестиразове харчування та всі умови для чудового проведення цього літа.

Міський голова зазначив: «Цього року в таборі буде 4 заїзди по 225 дітей. З них 400 дітей із сімей воїнів АТО. Задача стоїть в том, щоб розширити можливості цього табору. Зараз розробляється проект на наступний рік. Планується ремонт дахів. Будем будувати великий спортивний майданчик. А загалом, ми ставим перед собой задачу зробити так, щоб табір функціонував весь рік.

Працівники закладу постарались і над декором території табору. Було висаджено багато квітів і встановлено красиві скульптури.

Однією із переваг «Супутника» є і те, що він став, ще краще обладнаний для дітей з обмеженими можливостями. Батьки задоволені всіма умовами, які надаються їх дітям, оскільки жодних труднощів у них не виникає з доглядом за дитиною.

 

 

Последнее изменение Пятница, 03/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework