Десятикласник із Житомира готується до олімпіади в Японії

Учень 10-го класу Житомирської ЗОШ І — ІІІ ступенів № 30 Костянтин Варварик — серед претендентів на поїздку до Японії для участі в міжнародній учнівській олімпіаді. 

Про це стало відомо після підведення підсумків тестування учасників конкурсних відбірково-тренувальних зборів кандидатів до складу команд учнів України для участі у міжнародних учнівських олімпіадах 2016 року, що відбулися в Києві, пише «Житомирщина».

В обласному інституті післядипломної педагогічної освіти поінформували про те, що серед восьми десятикласників, які за підсумками IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії показали найкращі результати, потрібно було відібрати чотирьох, які у серпні змагатимуться з однолітками зі всього світу на олімпіаді з наук про Землю. Після тижневих зборів Костянтин Варварик очолив список претендентів на поїздку до Японії.

Протягом останніх трьох років на ІІІ етапі учнівських олімпіад Костянтин демонструє відмінні знання не лише з географії. Він нагороджений дипломами І ступеня в олімпіадах із української та польської мов, дипломами ІІ і ІІІ ступенів з російської мови. Загалом Костянтин Варварик взяв участь у десяти предметних олімпіадах обласного рівня. За підсумками 2013 — 2016 років він є найкращим за рейтингом серед учнів області.

Досягти високих результатів Костянтину допомогли, зокрема, вчитель географії Ольга Поміркована, методист обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Щербань, який займався організацією проведення олімпіади з географії та підготовкою команди області до всеукраїнського етапу.

 

Последнее изменение Вторник, 07/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework