Цього тижня «Житомиргаз» встановить ще 150 лічильників газу. ПЕРЕЛІК АДРЕС

ПАТ «Житомиргаз» заздалегідь попереджає, де цього тижня тимчасово призупинить постачання газу на час проведення робіт зі встановлення безкоштовних приладів обліку. Відновлення газопостачання відбудеться одразу після встановлення лічильників.

Про це повідомляють в прес-службі підприємства.
«Звертаємося до мешканців з проханням надавати доступ до своїх помешкань для оперативного виконання робіт. При цьому перевіряйте наявність у працівників газового господарства посвідчення. Якщо роботи виконує підрядна організація, її фахівці зобов’язані на вимогу споживача показати договір із ПАТ «Житомиргаз» на виконання робіт з монтажу лічильників.
Під час проведення робіт із встановлення лічильника тимчасово припиняється постачання газу. Одразу після закінчення робіт спеціалісти компанії відновлять газопостачання. Тому просимо споживачів вибачити за тимчасові незручності та сподіваємося на Ваше розуміння
Якщо ви вже встановили лічильник газу, зауважуємо, що щомісяця з 1 по 5 число необхідно передавати його показання. Шляхи, які потребують для цього найменше часу:
- SMS-повідомленням на номер 7104 (у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника – до 5 цифр)
- через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua (для реєстрації необхідно знати номер особового рахунку і суму останнього платежу)
- на автовідповідач (0412) 55-80-04 (натиснувши цифру «2» і користуючись підказками голосового меню, ввести номер особового рахунку та показання)
- електронною поштою Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. (вказати ПІБ, номер особового рахунку (або адресу), показання лічильника)
- через оператора контакт-центру за номером (0412) 55-80-04 (працюють щодня з 8 ранку до 8 вечора).
Найзручніше перевірити, чи зафіксувалися передані показання лічильника в розрахунковій системі, через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру: (0412) 55-80-04.
У графіку можливі зміни, за детальною інформацією звертайтесь за телефоном (0412) 34 44 24.
Якщо Ви не знайшли у графіках свою адресу – це означає, що цього місяця у Вашому будинку роботи із встановлення лічильників газу не плануються».

 

 

Последнее изменение Вторник, 14/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework