Порятунок 13-річної Настя Ярош із Житомирського району – в наших руках!

Всі небайдужі люди можуть допомогти одужати 13-річній Насті Ярош і с. Глибочиця Житомирського району.

Лікарі діагностували в дівчинки важку онкологічну недугу – саркому Юнінга. Для рідних це було як грім серед ясного неба. Однак, часу на вагання і роздуми немає, бо без операції Насті ніяк не обійтися. Медики дають надію на одужання, але лікування вимагає багато грошей.

Ізраїльські медики погодилися зробити операцію, яка гарантує повноцінне життя житомирській школярці. Така послуга коштує 120-140 тис. доларів. І це лише операція без хіміотерапії та реабілітації! Рідні, знайомі друзі та всі небайдужі люди, які читали про Настю, допомагають збирати гроші. Проте, їх все одно не вистачає. Таким чином, на операцію в ізраїльську клініку Настуня не поїде.

Лікувати дівчинку погодилися столичні лікарі. Операцію запланували на кінець серпня-початок вересня у Київському міському онкологічному центрі. Медики запевняють, що Настя обійдеться без імплантації кістки. Які випробування чекають на дитину, не береться прогнозувати ніхто. Можливо, доведеться робити ще 1-2 операції, лікування триватиме, як мінімум 1 рік, не виключено, що потрібна буде пересадка кісткового мозку та переливання крові. Після операції на Настю чекає ще 8-12 курсів хіміотерапії.

Важко уявити, наскільки дорого обходиться в Україні лікування онкохворих дітей.

УВАГА! Один курс хіміотерапії в середньому коштує 40 тисяч гривень. Три курси Настя Ярош уже пройшла, а до операції має бути стільки ж.

Дитина конче потребує нашої підтримки, адже хіміотерапія збільшує шанси на одужання.

«Вже після першого курсу хіміотерапії в Насті суттєво зменшилася пухлина. Після трьох курсів її майже не видно. Це підсилює нашу віру в те, що донечку вдасться врятувати», - крізь сльози розповідає мама дівчинки Оксана Андрійчук.

Настя разом із мамою через 21 день їздять у Київ для проходження хіміотерапії. Зараз дівчинка вдома. Вона не падає духом і вірить, що наступного навчального року піде до школи. Дитина дуже енергійна, творча і життєрадісна. Вона розуміє, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, але вірить в свої сили.

Мама дівчинки безмежно вдячна всім, хто допомагає Насті. Вона виховує дівчинку без батька, а тому без фінансової допомоги сторонніх людей їй не обійтися.

«Я дуже вдячна за небайдужість тим, хто нас підтримує. Таких людей багато, а тому назвати всіх не можу. Також висловлюю вдячність Глибочицькій сільській раді. Нас вже знають всі перевізники, з якими ми їздимо в Київ. Водії не беруть грошей за проїзд і часто телефонують, щоб поцікавитися, як себе почуває Настя і коли наступного разу ми поїдемо до столиці», - каже Оксана.

Цинічно звучить, але життя Насті Ярош залежить від грошей. Лікарі зроблять все можливе, аби врятувати дівчинку. Все інше в наших руках. Кожна гривня підвищує гарантії того, що Настя житиме. Не будьмо байдужими!

Мама Насті Ярош Оксана Андрійчук працює в Житомирі. До неї можна телефонувати за номером: (098) 229-48-24.

Реквізити для перерахування коштів:

БАНК- ПАТ КБ "ПриватБанк"
МФО - 305299
ЕДРПОУ14360570
р/р - 29244825509100
ПІБ - Андрійчук Оксана Вікторівна
№ картки - 5168742024955167


Джерело: 103fm.

 

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework