×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Ректор ЖНАЕУ увійшов до складу державної акредитаційної комісії України

Кабмін затвердив склад акредитаційної комісії вищих, професійно-технічних навчальних закладів і закладів післядипломної освіти, підприємств, установ та організацій, – про це йдеться в урядовій постанові № 369 від 8 червня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.
Як зазначається, необхідність цього рішення зумовлена підвищенням вимог щодо якості роботи Державної акредитаційної комісії України.
Прийняття постанови створює для обдарованої молоді більш сприятливі умови здобуття вищої освіти та забезпечить ефективне прийняття рішень щодо акредитації спеціальностей, за якими вищі навчальні заклади України здійснюють освітню діяльність.
Очолила комісію міністр освіти і науки Лілія Гриневич. Серед інших до її складу увійшов Скидан Олег Васильович – ректор Житомирського національного агроекологічного університету.
«Відтепер Житомирщина також представлена у постійно діючому колегіальному органі, який забезпечує додержання вимог до атестації та акредитації вищих, професійно-технічних навчальних закладів і закладів післядипломної освіти, підприємств, установ та організацій», – відзначає ректор ЖНАЕУ Олег Скидан.
Нагадаємо, що, на базі Житомирського національного агроекологічного університету, 2 червня було проведено спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати», який відвідали міністр освіти і науки Лілія Гриневич та дружина Президента Марина Порошенко.

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework