×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Я йду на роботу, як на каторгу. Був випадок, коли він мене двічі ударив по голові при людях, - секретар філармонії про директора

У Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера розгорівся конфлікт.

Генерального директора закладу, заслуженого діяча мистецтва Петра Даценка звинувачують у корупції, шантажі, професійних утисках, приниженні та навіть у рукоприкладстві.
14 червня працівники філармонії прийшли на засідання громадської ради при Житомирській облдержадміністрації аби висловити своє обурення.
«Він постійно мене принижує. Я безграмотна, я взагалі не вмію себе поводити, я не так одягнена, не туди глянула, це взагалі якийсь страх. Мені залишився рік до пенсії, але я не можу його тут відпрацювати.
Мені було надано 20% премії, це нещасні 300 грн. до зарплати 1400 грн., так він мені зняв цю премію, тому що знайшов у листі 25 помилок. Я йому запропонувала ще раз детально прочитати лист в електронному варіанті вже разом зі мною, на що він просто вигнав мене з кабінету.
Я йду на роботу, як на каторгу. Був випадок, коли він мене двічі ударив по голові при людях. Це було останньою краплею», – жаліється секретар гендиректора філармонії Галина Рокітинець.
«Більш неприємну, брехливу і цинічну людину я в своїй сфері не зустрічав. А вже повірте мені, за 6 років роботи в Києві, Житомирі, Лондоні, Барселоні, я мав можливість працювати з багатьма», – розповів організатор одного із концертів Владислав Малиновський.
Конфлікт не залишився непомічений і в соцмережах. Люди активно висловлюють своє ставлення до Петра Даценка.

Навіть депутат обласної ради Олена Галагуза розмістила відео на своїй сторінці у Facebook, де секретар гендиректора філармонії розповідає про знущання над собою. 

 

Сам ж директор всі можливі звинувачення в свою адресу заперечує.
Зазначимо, що Петро Даценко очолює обласну філармонію у Житомирі з 2010 року. Його контракт чинний до 2018 року.

Последнее изменение Четверг, 16/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework