×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У клубі депутата обласної ради підрізали людину

У ніч на неділю у нічному клубі “Зодіак”, що у Гришківцях Бердичівського району, розігралася чергова кривава драма.

Під час сварки нетверезих чоловіків один із них штурхонув кілька разів іншого ножем. Побачивши, що постраждав їхній товариш, юнаки, які відпочивали разом із ним, вирішили провчити нападника і відлупцювали його, не розбираючись у засобах, в тому числі — застосовували биту.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуку” повідомляє Ольга Якимчук, передають «Бердичівські новини».
“У “Зодіаку” знов різанина. “Капуста” підрізав молодого хлопця. Правда, його самого після того відлупцювали битами так, що забрала “швидка”.
У повідомленнях правоохоронців про події неділі, інформація про пригоду у “Зодіаку” відсутня. Водночас, як вдалося дізнатися нашим журналістам, 26 червня після другої години ночі до районної лікарні дійсно було доставлено від “Зодіака” молодого чоловіка із численними забоями. Інформацію про госпіталізацію постраждалого від ножового поранення, ні підтвердити, ні спростувати не вдалося.
Нагадаємо, клуб “Зодіак” належить депутату Житомирської обласної ради Віталію Вітусевичу. Цей нічний заклад, попри свою популярність серед мешканців Бердичівщини, має неоднозначну славу, а кримінальні розбірки, у тому числі — зі смертельними наслідками, тут — звичне явище.

Последнее изменение Вторник, 28/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework