×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Бюджетні установи Житомирщини мають 17-мільйонний борг за газ

Лідерами по заборгованості за газ залишаються бюджетні організації, які фінансуються як з місцевого та обласного, так і з державного бюджетів.

Загальна сума їх боргу перед газопостачальною компанією «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» становить 17,7 млн грн., - повідомляється на сайті підприємства.
До повного погашення заборгованості ТОВ «Житомиргаз Збут» не має законних підстав продовжувати їм постачання природного газу. Через це наступний опалювальний період у навчальних закладах міста Житомира, Чуднівсього, Бердичівського та Брусилівського районів, які винні найбільше, може й не розпочатися. Так, станом на 30 червня 2016 року до 10-ки найбільших боржників належать державні організації таких районів:

№ з/п Назва району Сума заборгованості
1. місто Житомир 7,2 млн грн
2. Чуднівський район 3,6 млн грн
3. Бердичівський район 3,2 млн грн
4. Брусилівський район 1,9 млн грн
5. Народицький район 789 тис грн
6. Андрушівський район 403,1 тис грн
7. Новоград-Волинський район 388,4 тис грн
8. Ружинський район 296,2 тис грн
9. Малинський район 103,3 тис грн
10. Любарський район 102,6 тис грн
У той час, як керівництво міста звітує про економію на енергоносіях перед Міносвіти і науки, управління освіти Житомирської міськради боргує за послугу з газопостачання 2,2 млн гривень. Цієї зими без тепла через борги за газ може лишитися і музично-драматичний театр ім. І.А. Кочерги, сума заборгованості якого становить понад 250 тис грн. У переліку боржників, які фінансуються з місцевого бюджету, також Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну – 176,7 тис грн. Серед найбільших боржників, які фінансуються з обласного бюджету – це обласна клінічна лікарня ім. О. Гербачевського із боргом близько 300 тис грн.
Припинення газопостачання державним підприємствам та організаціям є крайніми заходами постачальника газу, на які підприємство змушене йти через ігнорування керівництвом районів та органами місцевого самоврядування вимог законодавства, що регулює ринок газу.

Последнее изменение Суббота, 02/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework