ТОП-3: Що дивитися в кіно на початку липня?

Початок липня завжди нагадує сієсту у світі кіно. Блокбастери беруть паузу і свій зірковий час отримують менш розкручені фільми. 

Тому є можливість відволіктися від неймовірних спецефектів та насолодитися саспенсом чи абсурдними комедіями. А може, й чимось надзвичайно дивним.

Людина — швейцарський ніж
«Людина — швейцарський ніж» — це історія Робінзона, доведена до абсурду. Стрічка стала режисерським дебютом у кіно для кліпмейкерів Дена Квана і Деніела Шайнерта. Людину на безлюдному острові зіграв Пол Дано, а компанію йому склав Деніел Редкліфф у новій для себе ролі — трупа. Прем’єра фільму відбулася на фестивалі Sundance і змусила значну частину публіки покинути зал, зате принесла творцям режисерську нагороду.

Мілина
Стрічка «Мілина» — це літо, океан і Блейк Лайвлі у головній ролі. Ну, і ще акула-вбивця. Видання Indiewire вже назвало фільм найкращою картиною про боротьбу з океанським хижаком з часів «Щелеп», а за перший день прокату касові збори майже вдвічі перевершили прогнози творців.

Моя краля
Французький режисер і сценарист Брюно Дюмон цього року привіз у Канни химерну комедію «Моя краля». У ній він знову показав життя сіл північного узбережжя Франції та запросив на більшість ролей непрофесійних акторів. Історія відбувається у 1910 році, а її події нагадують водевіль з чорним гумором. Який, до того ж, очолює Жульєт Бінош.


Джерело: http://hromadske.ua

Последнее изменение Понедельник, 04/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework