Заправка на Жуйка: обіцяних GPS-приладів так і нема…

Сьогодні, 8 липня на Жуйка 4-а в чергове зібралися представники влади та забудовника. Виїзна нарада на місці автозаправки викликана, аби перевірити, як забудовник виконує умови міської ради щодо будування.

Нагадаємо, що Сергій Сухомлин на засіданні виконавчого комітету підкреслив, що забудовник повинен звести укріплюючи стіну і поставити GPS-маяки.

Також прийшли обурені жителі багатоповерхівки, які зазначають, що їх ніхто не попереджував про початок будівництва заправки. Крім того, вони занепокоєні про безпечність цього будівництва і вимагають, аби міська влада ще раз переглянула свої рішення.

Був і власник будинку, який стоїть у верхній частині цього схилу. Він розповів, що забудовник пообіцяв виплачувати всю компенсацію від наслідків будівництва.

А найцікавіше те, що стіна і досі не зводиться, а обіцяних GPS-приладів, які мають вимірювати кількісні показники зсуву ґрунту, ще немає. Ці показники нібито знімаються із даних, які дають маяки, що стоять по всьому периметру ділянки. Тобто, жодна з умов міської влади не виконана... Але представник замовника при цьому гордо показував нещодавно поставлений паркан зі сторони шосе…

 

 

Последнее изменение Пятница, 08/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework