×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Активістка звернулася до головного поліцейського області, аби розібратися у ситуації із Київською, 6

Своє звернення житомирська активістка Юлія Чепюк опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Вперше звертаюся тут до керівника ГУ НПУ у Житомирській області В’ячеслава Печененка щодо ситуації навколо земельної ділянки на Київській, 6.
За останній тиждень активісти написали близько 10 заяв у поліцію через погрози життю та здоров'ю від "айдарівців", які захопили будмайданчик на розі вулиць Київської та Театральної, незаконно поставили там вагончик і встановили паркан (відповідний припис КП "Інспекція з благоустрою" вже винесла), - написала Юля.
Активістка зазначила, що хотілося б дізнатися, на якому етапі розгляду зараз перебувають ті заяви, чи були внесені до ЄРДР, що збирається робити поліція і що робити активістам.
«Як уберегтися? Хто нестиме відповідальність, якщо, не дай боже, ці погрози будуть втілені у життя, враховуючи, що заяви до поліції були подані. Чому нікому досі не зателефонували і не запросили дати свідчення? Просто не хочеться, щоб раптом зі своїх джерел ми дізналися, що справи вже закриті, а потерпілих про це навіть не повідомили.
Дякую за увагу. Наснаги, успіхів у роботі, щастя, здоров'я!
П.с. У мене ще є питання по особистих заявах, але з тим пізніше», - написала активістка.
У свою чергу, В’ячеслав Печененко відповів, що знаходиться у відряджені і пообіцяв розібратися в ситуації коли повернеться.
Зазначимо, на сторінці керівника ГУ НПУ у Житомирській області В’ячеслава Печененка у Фейсбук, розміщена інформація, що раніше він працював на посаді начальник охорони РЦ у ООО "АТБ-маркет". Чи не завадить цей факт головному поліцейському області бути об’єктивним у ситуації?

Последнее изменение Пятница, 08/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework