×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Сергій Кузьміних: Еколого-рекреаційний комплекс «Відродження» - черговий фейковий проект житомирських урядників

Брат «кіборга» Олега Кузьміних – Сергій, гостро розкритикував створення еколого-рекреаційний комплекс «Відродження», який планують створити на базі Ботанічного саду у Житомирі.

«Еколого-рекреаційний комплекс «Відродження» - черговий фейковий проект житомирських урядників, який було презентовано 8 липня. Чиновники обіцяють, що вже за два роки (за кошти меценатів та небайдужих громадян) проект буде реалізований. А чи потрібен Житомиру екопарк – бренд для людей, які не в змозі купити собі необхідні для життя ліки, продукти та оплатити комунальні послуги?, - написав на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Кузьміних.
Нагадаємо, суть проекту полягає у створенні на території Ботанічного саду ЖНАУ масштабного еколого-рекреаційного комплексу. Комплекс матиме 7 зон: вхідну, культурну, ландшафтну, спортивну, відпочинку, господарську, транспортну.
«Коли нарешті наші можновладці звернуть увагу на першочергові потреби українських захисників, дітей та тих сімей які втратили годувальників? Багато з цих сімей і досі не вирішили свої житлові умови! Та до цього всім байдуже… І така ситуація не лише на Житомирщині, а й по всій Україні.
Чиновники і далі «пиляють» бюджетні кошти. А чому б не робити добрі справи для тих, завдяки кому вони сидять у м'яких та теплих кріслах?! Чому люди мають витрачати останні кошти на своє лікування?! Чиновникам у зручних кріслах варто піднімати медицину до людського рівня, будувати професійні реабілітаційні центри для поранених в АТО, будувати соціальне житло для військових, а не створювати екопарк заради нікому непотрібного пафосу.
Складається враження, що екопарк «Відродження» - чергова «іграшка» місцевих урядників, які намагаються побудувати «бренд»… як-то кажуть «малою кров’ю». Бренд звичайно важливий…. однак повноцінне, щасливе, комфортне життя наших громадян все таки мабуть важливіше. Чи не так?
На превеликий жаль раціональне використання коштів для наших урядників terra incognita… і так вже 25 років!», - написав Сергій Кузьміних.

Последнее изменение Вторник, 12/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework