Під Бердичевом невдовзі з’явиться асфальтний завод. ФОТО

Мрії про хороше дорожнє покриття між Бердичевом та Житомиром усе більше стають реальністю. 

П’ятого липня на ділянці дороги Житомир-Могилів-Подільський розпочалися ремонтні роботи. Наразі робітники займаються холодним фрезеруванням правої смуги (від Житомира). Паралельно триває встановлення Асфальтного заводу, який планують запустити на повну потужність із 25 липня, передає berdpo.info.

Ремонтує дорогу підприємство «Автомагістраль» (м. Київ) Начальник дільниці Андрій Цепелєв зазначив, що станом на 12 липня фрезерувальні роботи проведено на 42-х тисячах квадратних метрів дороги. Як тільки встановиться завод, робітники розпочнуть асфальтування. Що ж стосується цього підприємства, то він виготовлений вітчизняним виробником (м. Кременчук) і має потужність у 150 тонн на годину.

У ремонті дорозі та в роботі на заводі задіяні 50 чоловік, серед них 20 – місцеві мешканці. Працює також близько 30 одиниць техніки.

За словами Андрія Цепелєва, у планах до кінця року закінчити ремонт правої смуги (від Житомира). За наявності необхідних коштів – удосконалити та зміцнити асфальтне покриття і на лівій смузі.

 

 

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework