×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Поліський заповідник: Унікальний музей - «Древлянське село»

Село Селезівка викликає великий інтерес не тільки українців, а й закордонних гостей. А все тому, що тут на крайній частині Поліського заповідника розташувався під відкритим небом унікальний музей - «Древлянське село». 

У ньому знайшли своє місце унікальні споруди і предмети. Перебуваючи на території музею, вдихаєш нотки давніх часів, відчуваєш життя наших предків. Тут всі експонати демонструють діяльність, віру, святі місця древлян.
Музей відображає особливу атмосферу: ніби потрапляєш не в етнографічний музей, а на землю давніх пращурів. Всі предмети і конструкції не випадкові жителі музею, всі вони мають свою історію.
На території «Древлянського села» можна побачити безліч каменів, кожен з них є символом віри. Серед туристів особливою популярністю користується «Камінь Любові». Легенда свідчить, що він допомагає безплідним дівчатам завагітніти. Також тут можна побачити і безліч інших каменів: камінь сльози Богородиці, Камінь-Престол, скриня і багато іншого.
Водяний млин, святилище предків, землянка - все це і ще багато що зачаровує в етнографічному музеї «Древлянське село».
На території заповідника створено ряд маршрутів, які ведуть до святих джерелам, столітнім дубам, поховань давніх предків. У музеї немає нічого вигаданого, все це наша історія, яку ми повинні пам`ятати і передавати.

 

Последнее изменение Суббота, 16/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework