×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Сьогодні Житомирська облрада вирішить долю кар’єру для видобування ільменітів, заради якого планують знести 2 села

21 липня на сесії Житомирської обласної ради буде розглянуто питання про надання дозволу на видобуток корисних копалин та спорудження кар’єру на території сіл Балярка та Діброва Коростенського району. 

Там знайшли поклади ільменітів та апатитів, задля розробки яких місцевих мешканців планують переселити. Люди проти.
Віталій Науменко, депутат Житомирської обласної ради від партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» ініціював громадські слухання для мешканців Стремигороду, Балярки та Діброви, під час яких вони заявили, що не хочуть, щоб на місці їхньої малої батьківщини постав кар’єр.
14 липня питання про розробку розглянули депутати з профільної екологічної комісії Житомирської облради. Вони віддали перевагу представникам компанії, що планує видобувати корисні копалини і надали дозвіл на розробку та будівництво кар'єру ТОВ «Валки-ільменіт», керівником якого є Олександр Яковчук, депутат облради від Радикальної партії. Проти цього рішення виступили кілька депутатів, зокрема Віталій Науменко.
Сьогодні сесія має ухвалити остаточне рішення.
«Селяни висловилися однозначно проти будівництва кар'єру. Закликаю своїх колег з обласної ради зрозуміти людей, які не хочуть, щоб їхні домівки стерли з лиця землі», – сказав Віталій Науменко.

Последнее изменение Четверг, 21/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework