×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До Житомира для перевірки військових частин приїхали народні депутати – ветерани Афганістану

В зв’язку з непростою ситуацією в країні депутати, що пройшли Афганістан відвідують військові частині, де триває підготовка військовослужбовців до участі у воєнних діях, де йде заміна людей.

У в’язку із цим, 17 вересня до Житомира за дорученням Президента України прибули п’ять народних депутатів – ветеранів Афганістану: Микола Томенко, Сергій Куніцин, Віталій Крутій, Дмитро Андрієвський, Микола Катеринчук.

«Об’їздивши військові частини, ми дізнаємось реальну ситуацію і доповімо у Київ. Завданням держави є переозброєння армії. Вона повинна надати зброю належного рівня, соціальну підтримку, необхідну психологічну допомогу, працевлаштувати людей», - вважає Микола Томенко.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Наш афганський досвід буде корисним у цій ситуації, яка склалася в державі. Дай Боже, щоб довше тривало це перемир’я і дало нам можливість створити армію, про яку ми мріємо. Адже закликами і рекламою на біг-бордах ми не переможемо. Завдання нашої місії - щоб офіцери і солдати зрозуміли: Президент і влада хочуть бачити реальну ситуацію на місцях і допомагати у вирішенні проблем», - каже Микола Томенко. Потрібен певний час, щоб відродити знищену армію і зробити її такою, яку б українці шанували і ворог боявся.

«Житомирщина – одна з найактивніших областей щодо участі у воєнних діях і молодих людей, і офіцерів. Обов’язок держави – належним чином оцінити героїзм її військовослужбовців», - переконаний народний депутат.

Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану, народний депутат зазначив, що депутати побувають у Житомирському обласному госпіталі, вручать військовослужбовцям, що пройшли АТО, свої афганські нагороди. Побувавши у військових частинах, побачать, як готують хлопців. Після цього їм буде надана реальна допомога у техніці, озброєнні.

n170914585.-1

n170914585

n170914585 2

n170914585 3

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework