Відомий геймерський турнір пройде у Житомирі

З 30 липня стартуватиме 2-денний турнір ZTGAMERS LAN-CUP CS:GO 2х2.

Організатори запевняють, що цей турнір своєрідне зародження кіберспорту у Житомирі. Не дивлячись на те, що у світі багато людей захоплюється груповими комп’ютерними іграми, такі турніри у Житомирі залишаються маловідомими.

Змагання будуть проходити 2 дні, з 30 по 31 липня. У перший день проводиться груповий етап, де організатори визначають найспритніших гравців. На наступний день, найсильніші учасники грають, та змагаються за призи.

На турнірі гравці будуть грати у Counter-Strike GO. Гра буде проходити у форматі 2х2, і організатори потурбувались про те щоб у кожного гравця була команда. Для того щоб знайти собі партнера був спеціально створений форум https://vk.com/topic-124887708_34288872

За розповідями організаторів, на турніри приходять як малеча так і дорослі. «Одного разу до нас прийшла 9-річна дівчинка. Дві гри вона програла, але одну виграла. Також на турнір приходять «олдскул», люди яким уже по 30-40 років і розповідають як вони грали у першу версію Counter Strike ще у 1999 році» - розповідає організатор турніру Володимир.

Змагання буде проходити у комп’ютерному клубі SPYZONE,що знаходиться поблизу кінотеатру «Жовтень». Початок о 18:00. Попередньо учасникам потрібно зареєструватися за посиланням https://vk.com/topic-124887708_34288768 Вартість гри - 50 гривень з учасника.

Організатори обіцяють вразити гравців цікавою грою та оригінальними призами від спонсорів. Приєднуйтесь і Ви!

 

Последнее изменение Пятница, 22/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework