×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі квітковий ринок намагаються перенести із вул. Небесної Сотні

Про це розповів перший заступник міського голови Сергій Сухомлин. За його словами, з людьми, які торгують квітами на вул. Небесної Сотні, ведуться переговори щодо переміщення квіткових рядів у інше місце.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

«На даний момент містом запропоновано кілька варіантів перенесення квіткового ринку в інші місця. Одне з них – комунальний ринок. Також власниками ринку «Староміський» запропонований варіант організації квіткового ринку  з окремим в’їздом з вул. Бориса Тена. Окрім того, торгуючим квітами запропоновано розглянути можливість оренди певних земельних ділянок. На даний момент з ними ведуться переговори»,– говорить Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови, переговори з торгуючими квітами ведуться непросто, адже люди звикли роками стояти на цьому місці. Втім, як зазначив Сергій Сухомлин, міська влада твердо націлена на те, щоб перенести квіткові ряди з вул. Небесної Сотні. Ці заходи проводяться з метою впорядкування торгівлі на одній з центральних вулиць міста та проведення на ній реконструкції, як це було зроблено в рамках першої черги реконструкції вул. Московської.

З торгуючими квітами ситуація більш складна, говорить перший заступник міського голови, але сподівається, що дане питання до кінця поточного року буде вирішено.

n180914591

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework