За виготовлення канабісу та амфетаміну житомирянина позбавлено волі терміном на 6 років

За принципової позиції прокуратури Житомирської області рішенням апеляційного суду скасовано вирок суду першої інстанції про призначення умовного покарання особі, обвинуваченій у виготовленні наркотичної речовини, та призначив покарання, пов’язане з позбавленням волі.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Йдеться про те, що 49-річний житомирянин виготовляв з метою збуту наркотичний засіб – канабіс та психотропну речовину – амфетамін. Для виготовлення особливо небезпечної наркотичної речовини він придбав у спеціалізованих медичних магазинах посуд та інвентар, які переніс до підсобного приміщення у приватній садибі, де обладнав своєрідну нарколабораторію.

Правоохоронними органами було вилучено у нього понад 540 гр канабісу, що є великим розміром, та майже 0, 700 гр. психотропної речовини – амфетаміну.

У ході судового слідства вину особи доведено. Прокурор, який підтримував державне обвинувачення у суді, наполягав на суворому покаранні за вчинений злочин.

Однак, вироком Корольовського районного суду призначено покарання – позбавлення волі терміном на 5 років із випробувальним терміном – три роки.

У зв’язку із м’якістю призначеного покарання, прокуратурою області оскаржено вирок суду в апеляційному суді, ухвалою якого призначено покарання у виді позбавлення волі терміном на 6 років із конфіскацією майна.

 

Последнее изменение Пятница, 29/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework