Володимир Гірук: «Наживатися на дітях – цинічно та підло!»

Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо перевищення витрати суми коштів, виділених на проведення реконструкції дитячого садочка у м. Житомирі,

за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України. ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» довго займалася цією справою і виявила, що сума витрат бюджетних коштів на ремонтно-будівельні роботи значно перевищила їх вартість та склала майже 30 млн грн.

Володимир Гірук – голова ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» на своїй сторінці у Facebook  закликає всіх депутатів підключитися до розслідування цієї справи для того аби не наживатися на малих дітях:

«Вчора Житомирська місцева прокуратура розпочала розслідування за нашою заявою про злочин щодо перевищення витрат на реконструкцію дитячого садочка №58. Відомості уже внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення. Тепер основна справа за правоохоронними органами. Дякуємо за швидке реагування! Але ми все ще не полишаємо надію дослідити наскільки якісно відбувається реконструкція і чи є в будівлі хоча б частина з того, що зазначено в кошторисі. Ми просимо міських та обласних депутатів долучитися до розслідування цієї справи з нашою громадською організацією. Вас як народних обранців не можуть не допустити до об’єкту, який ремонтують за державний кошт. Тому не будьте байдужими! І давайте не будемо забувати, що це ДИТЯЧИЙ садок, і що наживатися на дітях – це цинічно та підло!» - говорить Володимир.

Житомирською місцевою прокуратурою, у разі виявлення підстав, вживатимуться заходи представницького характеру для відшкодування завданих матеріальних збитків.

 

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework