Жінка спала з шестимісячною донькою на одному ліжку, а вранці виявила її мертвою

Новоград-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства через необережність п’ятимісячної дитини, що сталося у Романівському районі, за ч. 1 ст. 119 КК України. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Йдеться про те, що в одному із сіл Романівського району лікарями невідкладної медичної допомоги центральної районної лікарні констатовано смерть п’ятимісячної дівчинки. За поясненнями матері, вона спала з дитиною на одному ліжку, а вранці, проснувшись, виявила доньку мертвою.

Відомості про смерть немовляти внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування та місцевими органами поліції розпочато кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування призначено судово-медичну експертизу, за результатами якої встановлено, що смерть дитини настала внаслідок механічної асфіксії, шляхом закриття носа та рота.

Також встановлено, що батьки зловживають алкогольними напоями. Зокрема, слідчо-оперативна група, приїхавши на місце події, застала їх у стані алкогольного сп'яніння. За результатами медичного освідування, в крові батька померлої дитини зафіксовано 2,0 проміле алкоголю, матері – 2,3 проміле.

Сім’я, яка має на утриманні ще четверо малолітніх дітей 2006, 2009, 2011 і 2013 років народження, перебуває на обліку у службі у справах дітей Романівської райдержадміністрації як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Последнее изменение Вторник, 16/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework