×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Новограді-Волинському хочуть відновити джерела питної води та роботу кількох місцевих заводів

В рамках робочої поїздки представники міськради на чолі з міським головою Новограда-Волинського Віктором Весельським відвідали територію кількох місцевих заводів – в тому числі, і збанкрутілих та непрацюючих – та джерело, з якого колись добували і реалізовували питну воду.


Зокрема, побували на бувшому ВАТ "Новоград-Волинський завод продтоварів", ВАТ "Новоград-Волинський консервний завод", ПРАТ "Новоград-Волинський пивоварний завод". Головна мета об’їзду цих об’єктів – відновлення випуску Новоград-Волинської мінеральної води, яка раніше виготовлялася на території заводу антибіотиків. Після огляду члени робочої групи дійшли висновку, що першочергово необхідно братися за відновлення джерела питної води, яке знаходиться поруч з територією заводу ПАТ "Біоветфарм" (відкриття даного бювету відбулося в 2012 році), і нині не функціонує.
Фахівці стверджують, що вода з даного джерела має властивості мінеральної і містить корисні солі та органічні речовини, пише офіційний сайт Новоград-Волинської міськради. Цікавилися члени робочої групи і можливістю відновлення лінії з виробництва пива.
Одначе, за словами керівника відділу економічного аналізу та планування, власники заводу погоджуються відновити виготовлення пива лише у разі залучення інвесторів. У міській раді кажуть, що вирішувати подібні питання у нинішніх умовах вельми непросто, але необхідно. Адже відновлення роботи вказаних підприємств дало б можливість не лише створити нові робочі місця, а й випускати якісну продукцію місцевого виробництва та поповнювати міський бюджет.
Джерело: http://103fm.com.ua/

Последнее изменение Пятница, 19/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework