Стихійна торгівля у Житомирі знайшла нове місце розвитку

Приблизно таким вперше бачить Житомир приїжджа людина. Уся стихійна торгівля, яку виселили з вулиці Київської, Небесної Сотні та Хлібної, розмістилася біля залізничного вокзалу, - повідомляє Володимир Гірук на своїй сторінці у Facebook.


«Здається, що стихійників просто перенесли подалі від центру, бо ні інспекція з благоустрою, ні муніципальна інспекція вирішенням цього питання не займаються. До речі, стосовно останньої: декілька місяців тому, у міській раді було проведено конкурс на заміщення вакантної посади начальника муніципальної інспекції. За результатами конкурсу начальником було обрано Логвінчука Валерія. Проте за нашою інформацією він не був офіційно призначений на посаду. Хочеться запитати у першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького, який нібито взяв на себе відповідальність у боротьбі зі стихійною торгівлею, яким чином може функціонувати управління, якщо офіційно там немає начальника? Про який порядок на вулицях міста може йти мова, якщо дві вищевказані інспекції не працюють належним чином? До речі, інспекцію з благоустрою ще у минулому році міський голова збирався ліквідувати. Який сенс у двох структурах, які дублюють повноваження одна одної? Або ліквідувати першу, і дати можливість другій працювати на повну, або ж об'єднати. Бо зараз виходить так, що на 100% не працює жодна», - йдеться у повідомленні.
25 серпня, зранку на залізничному вокзалі був один патруль Національної поліції. Це не їх обов’язок пояснювати людям, що продавати продукти харчування «з землі» не можна. Жодного інспектора там не було. Два молодика у формі спочатку губилися між жіночок з молоком та сметаною, а потім просто стали скраєчку і мовчки спостерігали.

Последнее изменение Четверг, 25/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework