На Житомирщині без документів перевозили 16 колод деревини сосни. ФОТО

Двох чоловіків, які без відповідних документів перевозили вантажівкою 16 колод деревини сосни, виявили працівники місцевого Коростенського лісгоспу. Поліцейські вилучили автомобіль та розпочали досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Увечері 25 серпня до чергової частини Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від інженера з охорони та захисту лісу місцевого лісгоспу про виявлення факту незаконної порубки дерев. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Як з’ясували поліцейські, автомобіль ЗІЛ-157 лісівники виявили поблизу с. Щорсівки. За кермом перебував 21-річний коростенець, а поряд у кабіні – 19-річний житель району. Молодики перевозили вантажівкою 16 соснових колод довжиною по 4 м кожна. Жодних документів, які підтверджували б законність вирубки дерев, у парубків не було.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.
- Під час опитування хлопці пояснили, що їм зателефонував знайомий, який запропонував підзаробити, забравши деревину з вирубки та доставивши до місця, про яке він повідомить згодом, - коментує т.в.о. начальника Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий. – Нині ми перевіряємо, хто саме займався вирубкою дерев та куди лісопродукція мала бути доставлена.
Автомобіль з деревиною було доставлено до спецмайданчика.
Молодикам загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Последнее изменение Понедельник, 29/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework