Житомирянам на замітку: 5 унікальних музеїв України, про існування яких ви, можливо, не здогадувалися

У світі нових технологій, відвідування музеїв, де туристи могли проникнутись культурою і колоритом країни, відійшло на другий план. Та й навіщо? Все найнеобхідніше можна знайти в Інтернеті, не витрачаючи при цьому свій час.

Аби підігрівати інтерес аудиторії до цих культурних закладів, в світі почали створюватися креативні і нестандартні музеї арт-мистецтв, сновидінь, сексу і навіть туалету! Ми вирішили провести невеликий моніторинг нашої мальовничої і колоритної країни, щоб дізнатися, чи є в Україні унікальні музеї? І ось що дізнався…
1. Музей сновидінь у Києві

Якщо ви зацікавлені тлумаченням снів або вам просто подобається ця тема, тоді цей музей для вас! Вас чекає: виставковий зал, коворкінг, консультація з фахівцем, а також можливість відобразити свій сон на папері і залишити його в Скрині сновидінь.
Відвідування цього незвичайно закладу обійдеться вам в 50 грн.

2. Музей сексу в Харкові

Вже виповнилося 18? Тоді харківський музей сексу відкритий для вас! Подорож по просторим залам музею розповість вам про сексуальні культури світу. Кожен зал являє собою окрему культуру. Експозиція різноманітна: вас чекають фотографії, скульптури, статуетки, малюнки, де візуалізувати любов як людей, так і тварин.
Вартість відвідування – 35 грн (у вартість входить екскурсія).

3. Музей сала у Львові

Можна сміливо назвати цей музей-ресторан візитною карткою нашої країни! Адже сало для українців – не просто їжа, це частина нашої культури!
30 унікальних, неповторних, соковитих, їстівних скульптур, фотографій, картин представлені як нашими українськими, так і зарубіжними майстрами. Всі ці творіння можна спробувати!
Вартість відвідування цього священного місця – 40 грн + дегустація!

4. Музей сміття у Вінниці


Погодьтеся, накопичуючи, викидаючи сміття, нам і в голову не могло прийти відкрити музей на його честь!
А жителі Вінниці протягом 11 років збирали колекцію унікальних предметів, які багато хто просто викидав як непотріб! Найцінніший експонат тут бритва, якій більше 300 років.
Вартість: безкоштовно.


5. Музей морських катастроф в Алушті

Приміщення стилізували під величезний затонулий корабель. Тут ви дізнаєтеся про найвідоміші, гучні корабельні аварії. Експозиції представлені різними артефактами, які вдалося зберегти після катастроф. Також до вашої уваги пропонується перегляд документальних фільмів про найвідоміші затонулі кораблі!
Вхід в музей – 50 грн.
Сподіваємося, нам вдалося переконати вас в тому, що відвідування музеїв може бути не тільки цікавим і пізнавальним, а й принести масу яскравих і незабутніх вражень від побаченого! Наша країна багата не тільки своїми природними ресурсами, але і музеями, серед яких є п’ятірка незвичайних. Поспішайте поглянути на них!


Джерело: weloveua

Последнее изменение Среда, 31/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework