×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Міжнародна спільнота підтримує житомирських військовослужбовців

Громада Житомирщини активно долучилася до допомоги Збройним Силам України, а особливо своїм землякам, які беруть участь в антитерористичній операції. Героїзм і патріотизм наших воїнів вражає навіть громадян інших держав. Вони передають продукти, ліки та засоби захисту в Україну, аби допомогти військовослужбовцям перемогти і повернутися додому живими.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Міжнародний благодійний фонд «Поліський оберіг» шукає за кордоном небайдужих людей, які готові підтримати українську армію у цей непростий для нашої держави час. Він був зареєстрований 15 вересня цього року і вже розпочав активно діяти. За словами виконавчого директора благодійного фонду Віктора Остапчука, ідея допомагати землякам - учасникам АТО виникла у колишніх військових, які долучили до неї своїх друзів з Латвії та Литви. Завдяки спільним зусиллям 18 вересня до обласного центру приїхало три автомобілі, що привезли 5 тонн гуманітарного вантажу.

Представники міжнародного благодійного фонду «Поліський оберіг» просили, аби їм допомогли зібрати теплі речі для військовослужбовців. Але натхненні подвигом житомирських хлопців громадяни Латвії та Литви передали ще й засоби захисту та медикаменти. Іноземні благодійники надіслали разом із вантажем патріотичні листівки та листи підтримки нашим землякам.

Віктор Остапчук наголосив, що цю допомогу передадуть всім бригадам із Житомирщини, які зараз перебувають на сході України, та землякам, що несуть військову службу в лавах Національної гвардії.

Громада області теж не залишилася осторонь допомоги своїм землякам у неспокійному регіоні. 19 вересня із Житомира відправили цінний подарунок для 10-го батальйону територіальної оборони – броньований автомобіль. Як розповів активіст ВО «Майдан» Віктор Джигирей, старенький УАЗ передали із Брусилова. Він переконаний, що транспортні засоби на фронті не будуть зайвими. Саме тому авто обшили бронею, що дасть змогу нашим землякам успішно виконувати всі бойові завдання. Цього дня в зону АТО відправили й мікроавтобус із гуманітарної допомогою, яку зібрав благодійний фонд «Поліський оберіг» та житомирські волонтери.

n220914649

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework