×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині планують повторити сценарій «львівських студентів»

Славнозвісний сценарій із львівськими студентами, котрим на Житомирщині повиділяли ласі кусочки земельних ділянок, планують знову втілити в життя.

Народний депутат України Павло Дзюблик на своїй сторінці у Фейсбук написав, що у Хорошківському районі планують роздерибанити землі, які багаті на поклади титано-ільменітової руди.
«Стало відомо, що знайшлися охочі повторити сценарій "львівських студентів" у Володарсько-Волинському, нині-Хорошівському районі із захоплення земель сільськогосподарського призначення, які багаті на поклади титано-ільменітової руди.
Цього разу "під прицілом" опинилися землі Пилиповицької сільської ради Радомишльського району, де також є руда.
Коли вже бачив та викривав подібні схеми, думаєш, що готовий до різних варіантів розгортання ситуації, але цинізм зашкалює, бо для прикриття в даному випадку використовують АТОшників.
100 га земель планують захопити, прикриваючись Героями України.
Нині ситуація контрольована, але хочу звернутися до хлопців - учасників бойових дій: Ви не віддали свою землю одному загарбнику, не піддавайтеся і на мирній території, хоча, насправді, і тут іде війна, не віддавайте належні Вам за Ваш подвиг земельні ділянки, нехай вони підуть на користь Вам та Вашим родинам, бо Ви того варті, як ніхто інший», - зазначено у повідомлені.

Последнее изменение Вторник, 06/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework