Печененко в Олевську: Бурштинові копальні - це проблемне питання не лише для нашого регіону

7 вересня у м. Олевську очільник обласної поліції В’ячеслав Печененко зустрівся з керівниками району та міста і провів особистий прийом жителів Олевщини з питань забезпечення правопорядку та законності у діяльності поліції.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Візит начальника Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслава Печененка на Олевщину розпочався із робочої зустрічі з керівниками району та міста, депутатами обласного та місцевого рівня, представниками інших правоохоронних відомств районної ланки. Розмова стосувалася нагальних проблем правопорядку безпосередньо у райцентрі й в цілому на Олевщині. Звісно, особливою темою для обговорення була протидія незаконній вирубці лісу та нелегальному видобутку бурштину на території району.
Попри спільне утримання в цілому задовільної ситуації у боротьбі з бурштиношукачами, представники місцевої влади та самоврядування висловили занепокоєння посяганням старателів на території, де вже проведено або триває рекультивація ґрунту та відновлення лісових насаджень. В’ячеслав Печененко зазначив, що працівники, задіяні до спеціальних відпрацювань, націлені, у тому числі, й на недопущення повторних фактів видобутку дорогоцінного каміння на оновлених територіях.
– Бурштинові копальні - це проблемне питання не лише для нашого регіону, воно стосується держави в цілому. Завдання поліції – виявляти і припиняти факти незаконного видобутку і протидіяти нелегальним старателям, підтримуючи правопорядок у районі. Поліція працюватиме над цим до тих пір, поки питання не вирішиться на законодавчому рівні, - сказав керівник ГУНП Житомирщини.
Серед інших важливих питань, що викликають занепокоєння і знайшли своє обговорення, були необхідність оснащення громадських місць у районному центрі камерами відеоспостереження, кількісне посилення блоку поліції публічної безпеки місцевого відділення, а також стан безпеки дорожнього руху на автодорогах Олевщини.
Звертаючись до місцевих керівників, В’ячеслав Печененко запропонував присутнім сформулювати конкретні пропозиції із заходів щодо покращання стану правопорядку та публічної безпеки, пообіцяв усебічну підтримку ініціатив і спільне апелювання про необхідність прийняття відповідних рішень до компетентних органів влади на рівнях області і держави.
Робочий візит начальника поліції Житомирщини в Олевський район продовжився проведенням особистого прийому громадян у місцевому відділенні поліції. На зустріч прийшли представники громадського формування «Альфа», з якими було обговорено якісні механізми подальшої співпраці поліцейських і громадських помічників щодо забезпечення правопорядку у районі.
Серед інших традиційних питань бажаючих поспілкуватися із В’ячеславом Печененком були й звернення щодо можливості перерахунку пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ. У межах компетенції керівник ГУНП роз’яснив можливі шляхи вирішення ситуації.

Последнее изменение Среда, 07/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework