Житомирщина: ядерний щит СРСР. ФОТО

Чи знали ви, що під Житомиром є залишки атомного щита СРСР? Всі ми знаємо про ядерні перегони між США і СРСР, але, існує версія, що такі «перегони» стосувалися і т. з. ядерного укріплення. 

Хоча багато військових заперечують будування атомного щита, але сайт Подорожі з пригодами  розповідає, що під Житомиром знаходяться залишки саме ядерного щита колишнього СРСР.
Щодо маршруту, то мандрівники вказують, що довго блукали лісами, а потім коли ландшафт поступово починав перетворюватися на тундру, зрозуміли, що місце призначення близько.
Так вони бродили лісом майже до вечора, поки не наткнулися на колючий дріт. А це, як відомо, ознака того, що тут були, або є солдати. А там, де були солдати, завжди є щось цікаве.
І ось вони знайшли те, що шукали: за колючим дротом буквально на землі лежали підозрілі ангари і стояли порожні цехи.
Якщо вірити у версію, що СРСР мав свій ядерний щит, то частина його знаходилася б точно тут, а місце, куди потрапили мандрівники – це, відповідно, сховище ракет.
Навіть якщо версія про ядерний щит – це лише черговий міф СРСР, в все рівно не пожалкуєте, якщо потрапите на це місце. Адже не кожен день побачиш величезний безлюдний комплекс посеред лісу, що нагадує краєвиди із відомої комп’ютерної гри «Сталкер».

Для тих хто збирається в дорогу.

Координати: 

N 49° 56.552'
E 28° 16.746'

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework