Італійський меценат подарує Житомиру фонтан

Крім того, після реконструкції покриття цієї пішохідної вулиці хочуть залишити частину автентичної бруківки, яку несподівано виявили під асфальтом. 

Про це повідомила головний архітектор міста Євгенія Черкасова під час спілкування з журналістами з приводу реконструкції вулиці Михайлівської:
"Заплановані роботи по частковому покриттю, по інженерних комунікаціях, запланований громадський простір. Що стосується громадського простору, тут запланований фонтан, він буде за кошти меценатів.
У нас є меценат, він житомирянин, який зараз проживає в Італії, він висловив бажання зробити такий подарунок місту. Це буде не в цьому році. Ми поки що підведемо всі комунікації, а монтувати обладнання будемо на наступний сезон".
Роботи у громадському просторі, а це відрізок вулиці Михайлівської від Великої бердичівської до Лятошинського, проводитимуться, поки дозволятимуть погодні умови, сказала Євгенія Черкасова. Вона розповіла також, що доводиться вносити певні корективи у розроблений ще у 2012 році проект реконструкції. Одна з них пов'язана з тим, що під асфальтовим покриттям на Михайлівській несподівано виявили автентичну бруківку:
"Проектні рішення, які приймалися щодо реконструкції Михайлівської, не містили ніякої інформації про те, що під асфальтом закатана автентична бруківка. Зараз ми будемо переглядати проектні рішення, подумаємо, що з цим робити, хотілося б залишити хоча б частинку автентичного вигляду вулиці Михайлівської", – зауважила головний архітектор Житомир Євгенія Черкасова.

За інформацією 103fm.com.ua

Последнее изменение Суббота, 10/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework