У Баранівській школі встановили модульну котельню вартістю понад 1 млн грн. ФОТО

12 вересня у Баранівській школі №2 встановили блочно-модульну котельню з двома опалювальними водогрійними твердопаливними котлами. На її придбання витратили 1 млн 46 тис. 893 грн.

Про це повідомляє Місто Баранівка із посиланням на Баранівську райдержадміністрацію.
"Відтепер у Баранівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. О.Сябрук функціонуватиме окрема блочно-модульна котельня з двома водогрійними котлами ARS 300 ВМ для опалення на твердому паливі. З державного бюджету за рахунок коштів субвенції на її придбання виділено 1046,893 тис. грн. Вчора котельню встановили на бетонованому майданчику господарського двору школи. Вона має малі габаритні розміри, легко монтується та підключається до системи теплопостачання, знімає залежність від центрального теплопостачання, автоматизована, вимагає мінімум уваги персоналу. Введення її в експлуатацію, дозволить заощадити 60 тис. м3 природного газу на рік та зменшити собівартість теплової енергії з 900 грн. до 310 грн. за 1 гігакалорію. Це ж звісно дасть можливість зекономити кошти, використавши їх на покращення матеріальної бази школи", - йдеться у повідомленні.
За словами голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського, в районі активно займаються впровадженням енергозберігаючих технологій. Наразі таку ж модульну котельню за рахунок коштів субвенції з державного бюджету буде встановлено в Першотравенській школі. Її загальна вартість становитиме 1 млн 196 тис. 862 грн.

Последнее изменение Среда, 14/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework