На Відкритий чемпіонат з греко-римської боротьби до Житомира приїхав Жан Беленюк

У Житомирі, в спортзалі «ФОК», з 16 по 18 вересня тривав Відкритий турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби Черняховського М. П. 

На урочисте відкриття змагань, що відбулось 17 вересня, до Житомира завітали відомі на увесь світ українські борці-олімпійці – срібний призер з греко-римської боротьби Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (2016 р.) Жан Беленюк та срібний призер з греко-римської боротьби Олімпійських ігор в Лондоні (2012 р.) Валерій Андрійцев (м. Малин Житомирської області).
Також участь в урочистостях взяли спортсмени, їхні тренери, судді, голова відділення НОК України в Житомирській області Олександр Оніщук, його заступник Леонід Самунь і член Національного олімпійського комітету України Євген Баженков, який зачитав учасникам турніру привітання від президента НОК України Сергія Бубки. На урочистому відкритті також був присутній син Михайла Черняховського.
Крім цього, під час урочистостей виступили вихованки відділення спортивної аеробіки ДЮСШ «Авангад» м. Житомира (тренер – Лариса Мохорт).
Турнір відбувся вперше та одразу здобув статус міжнародного. Адже крім українських спортсменів, на ньому змагаються представники з Молдови та Білорусі.
Загалом у змаганнях брали участь понад 100 спортсменів (21 команда) 1997 – 1999 рр. народження у 8-ми вагових категоріях.
Нагадаємо, що основним організатором турніру стала ГО «Житомирська обласна федерація греко-римської боротьби», зокрема, президент організації Беслан Гелагаєв. Співорганізаторами змагань стали управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, відділення НОК України в Житомирській області, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, а також Всеукраїнська громадська організація «Діаспора чеченського народу».
Відділення НОК України в Житомирській області бажає щоденних успіхів та життєвих перемог борцям змагань, а організаторам – сил та підтримки від однодумців у розвитку греко-римської боротьби на Житомирщині!


Довідка:
Черняховський Михайло Петрович – володар Кубку світу, чемпіон СРСР з греко-римської боротьби, багаторазовий чемпіон України з греко-римської боротьби, майстер спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби, Заслужений тренер України.

Последнее изменение Понедельник, 19/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework