×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У коротку відпустку повернулися бійці 26-ї артбригади

19 вересня у короткотермінову відпустку приїхали військовослужбовці 1-го дивізіону 26-ї Бердичівської артилерійської бригади. До їх зустрічі бердичівляни готувалися ретельно: надувні кульки, державна символіка, квіти, солодощі і малюнки від школярів. 

Одного лише погляду було достатньо, щоб зрозуміти: солдати не чекали такої зустрічі. За останні півроку вони бачили все: і сльози, і біль, і смерть товаришів, і розруху, і свист ракет та куль. А зараз у бійців на очах були неприховані сльози. Очевидно — сльози радості від зустріч із рідними, радості від тиші та миру на своїй, бердичівській землі, - повідомляють «Бердичівські новини».

Хлібом-сіллю зустрічав захисників міський голова Василь Мазур, який два місяці тому разом із депутатами міської та обласної рад відвідував саме цих чоловіків у зоні АТО та возив їм тоді вкрай необхідну матеріальну підтримку, зібрану бердичівськими підприємцями.

Самі солдати, відчувши подих рідної мирної землі, не надто емоційно і охоче діляться своїми враженнями від перебування на війні. Але, стверджують, що готові і далі захищати рідну землю від ворога. Захищати до переможного кінця. “Було дуже важко: вибухи, нічні переїзди, зруйновані міста й домівки… Але бійці 1-го дивізіону виявилися готовими до труднощів. У нас дуже гарний командир: ніколи не підводить, діє рішуче, швидко. На мою думку, треба закінчити те, що ми почали. Забрати нашу землю, яка належить українцям, зміцнити кордони і почати займатися миром”, - поділився думками з нашими журналістами боєць 1-го дивізіону 26-ї артибригади Руслан Сосов.

Відпустка у наших героїв буде нетривалою, вже у найближчі дні вони повернуться у нинішнє місце розташування частини.

n240914683

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework