Житомирянка: Китайці охоче фотографуються з європейцями

У пошуках кращої долі талановиті поліські дівчата змушені шукати своє місце під Сонцем іноді далеко від Батьківщини. 

Це стосується 23-річної випускниці Національного університету Державної податкової служби України Віталіни Дубровської, жительки с.Федорівки Малинського району, котра виступала у складі артистів інтернаціонального цирку LingLingLing і нещодавно повернулася з КНР. Чому наша землячка поїхала до Китаю, які враження в неї від перебування в цій країні, — вона розповіла журналісту «Житомирщини».
— Після закінчення вузу разом зі своєю студентською подругою Ганною Харченко та іншими ровесниками вирішили дещо поекспериментувати й ризикнути. Аби трохи заробити й побачити світ, зважилися відправитися до Піднебесної. Разом із 15-ма дівчатами з України ми влаштувалися асистентами фокусників у складі балету інтернаціонального цирку LingLingLing.
— Робота подобалась?
— По-перше, нам пощастило вже тому, що цей цирк за кількістю посадочних місць — 6 тисяч — занесений до Книги рекордів Гіннесса. Брали участь у художніх номерах із фокусами, а також танцювали запальні танці — самбу, кан-кан тощо. Китайська публіка просто шаленіла. А коли вони дізнавалися, що на сцені танцюють дівчата з Європи, зал вибухав бурхливими оплесками. Після виступів китайці цікавилися політичною ситуацією в Україні, війною на Сході нашої держави тощо. Загалом робота дуже подобалась і приносила задоволення. Втому після виступів «згладжували» піші екскурсії містом.

 

Последнее изменение Среда, 28/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework