На Житомирщині прокуратура наполягає на поверненні у державну власність майнового комплексу реабілітаційного центру, у якому лікуються учасники АТО

Прокуратурою Житомирської області вживаються вичерпні заходи з метою визнання за Фондом державного майна України права власності на комплекс будівель в лісопарковій зоні Корбутівки у м. Житомирі.

Так, з метою повернення у державну власність майнового комплексу, прокуратурою ще у 2011 році подано позов до господарського суду Житомирської області. Установлено, що всупереч вимог законодавства, право власності на будівлі набуло ПрАТ “Укрпрофтур”.

Справа неодноразово розглядалась судами різних інстанцій та наразі перебуває у провадженні Вищого господарського суду України за касаційною скаргою заступника прокурора області.

З метою недопущення відчуження майна, прокуратурою області перед судом ініційовано питання про вжиття заходів забезпечення позову та заборони вчинення будь-яких реєстраційних дій щодо нерухомості.

Наразі майновий комплекс використовується обласним медичним центром вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.

Прокуратура відстоює право закладу охорони здоров’я на використання зазначеного майна та вважає неприпустимим перешкоджання у здійсненні статутної діяльності медичного центру, який лікує людей із захворюваннями та травмами опорно-рухового апарату, у тому числі пенсіонерів та учасників АТО.

За матеріалами прес-служби Прокуратури у Житомирській області

Последнее изменение Четверг, 06/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework