У Житомирі під час пожежі ледве не згорів чоловік. ФОТО

8 жовтня о 21:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на четвертому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку у м. Житомир.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Дзвінок надійшов від сусідів, яка відчули запах диму, перебуваючи у своєму помешканні. До приїзду рятувальників, мешканці будинку самотужки вибили двері та вивели із задимленого приміщення власника оселі.
За вказаною адресою виїхало 2 відділення бійців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 відділення частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Житомирщини.
Вони встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині однієї з кімнат квартири, в якій знаходиться ще одна людина. Через сильну задимленість всередині рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі. Під час проведення розвідки двома ланками газодимозахисної служби, в одній з кімнат було виявлено 58-річну жінку - доглядальницю власника житла, у непритомному стані. Бійці ДСНС швидко винесли жінку на свіже повітря. Потерпіла надихалась диму, від чого і втратила свідомість та отримала опіки тулубу, але, на щастя, залишилася живою. «Каретою» швидкої допомоги її було госпіталізовано до опікового відділення обласної лікарні, де вона наразі і перебуває. Загрози її життю не має.
Спільними зусиллями трьох чергових караулів пожежу було локалізовано о 21:47 та о 22:17– ліквідовано. Вогнем знищено 30 кв.м. оздоблення стіни, меблі та побутову техніку в кімнаті.
Загалом до ліквідації пожежі залучалося 9 чоловік особового складу рятувальників та три одиниці пожежної техніки. Наразі всі обставини події встановлюються фахівцями.

 

Последнее изменение Воскресенье, 09/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework