Вихованці та викладачі музичної школи привітали житомирських десантників. ФОТО

За підтримки Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Житомирської міської ради, вихованці та викладачі місцевої музичної школи №5 подарували воїнам 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ концертну програму.

 На початку заходу, присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, які віддали своє життя захищаючи Україну в зоні проведення антитерористичної операції.
Директор Центру Ольга Юрченко привітала весь особовий склад з наступаючим святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України, передала теплі вітальні слова десантникам від голови Житомирського міської ради Сергія Сухомлина.
Під час концерту, учні музичної школи виконували різні композиції на музичних інструментах, тематичні пісні хоровим та сольним співом. Десантники дарували дітлахам гучні оплески та вигуки – «Браво!».
Святкову концертну програму доповнив творчий колектив військового оркестру 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.
На останок, дітлахи подарували кожному військовослужбовцю власноручно виготовлені вітальні листівки з підписами маленьких мешканців обласного центру «З любов’ю від маленького житомирянина чи житомирянки».

 

Прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ

Последнее изменение Среда, 12/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework