Про покладання плитки у центральних вулицях Житомира від А до Я

Нагадаємо, що за проектом львівської компанії, яка виграла тендер на проведення робіт, оновлювати тротуари повинні були з центру Житомира у радіальних напрямках від Соборного майдану вулицями Київською, Великою Бердичівською, та по вулиці Театральній.

План реконструкції передбачав також і новий підхід до озеленення вулиць, а саме насадження багаторічних декоративних рослин, єдину концепцію щодо встановлення об’єктів малої архітектури, зовнішньої реклами, лавочок та урн для сміття.

Міський голова ЗАУВАЖИВ, що плитку підбирали таку, яка забезпечить абсолютну безбар'єрність і водночас безшовність. Це для того аби дитина могла проїхатися на скейті або на самокаті, а також, щоб підбори не страждали, а дитячий візочок добре їхав. Також на нових тротуарах були передбачені водовідведення, що дають можливість комфортно пересуватися навіть у зливу і запобіжить утворенню калюж.

Проте через деякий час укладання плитки на перехресті вулиць Театральної й Київської люди почали скаржитися на браковану плитку. Мешканцям міста у центрі доводиться терпіти певні незручності, долаючи шлях по дорозі поряд з машинами. А під час робіт на вулиці Великій Бердичівській, трактор ПРОВАЛИВСЯ у підвал СТАРОВИННОГО БУДИНКУ.

Станом на 12 жовтня, ми вже бачимо де-не-де частково покладену плитку, виконану у ТРЬОХ ГРАДАЦІЯХ СІРОГО КОЛЬОРУ. Всі бордюри змінюють на гранітні, тому що вони так би мовити «вічні».

Перший заступник міського голови Житомира Олексій Ясюнецький розповідаючи про висновки роботи за два місця зауважив, що до 30 грудня плитка має бути покладена.

«Завтра, 13 жовтня, ми вже будемо бачити плитку біля міської ради. Стосовно зволікань, то вони відбуваються періодично, бо всі знають, про нещодавно розритий тунель. Глобальних затримок не буде. Що стосується якості – недоліки є, наприклад, десь хитається плитка через погане утрамбовування піску, але вони усуваються в ході роботи. Хочу додати, що там де плитка є пошкоджена, її спеціальним інструментом виймуть і поміняють. Працює два технічні нагляди, два рази на тиждень у міській раді ми проводимо з цього нараду», - розповів Ясюнецький.

Отож, нам залишається тільки набратися терпіння і чекати результатів.

Последнее изменение Среда, 12/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework