Увага! Конкурс на кращу тематичну листівку

Якщо ти живеш у Житомирі, любиш його та прагнеш творити його теперішнє та майбутнє, тоді ця пропозиція саме для тебе! 


Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради в рамках реалізації соціального проекту – гранту Житомирського міського голови для обдарованої молоді оголошує конкурс на кращу тематичну листівку «Житомир: місця щасливих людей».
Мета конкурсу: популяризувати простір Житомира як комфортного для проживання, розвитку, самореалізації, дозвілля дітей, сімей та молоді шляхом організації та проведення конкурсу тематичних листівок «Житомир: місця щасливих людей».
Умови конкурсу:
- Конкурсні роботи можуть бути представлені у вигляді зображень: фото, малюнків, графічних зображень, колажів.
- До участі у Конкурсі запрошуються діти та молодь, молоді сім’ї Житомира.
- Вік учасників – до 35 років.
- На конкурс приймаються файли, зняті на цифрову або аналогову техніку, а також на камери мобільних пристроїв в оцифрованому або відсканованому варіанті. Формат фотографії – JPG, GIF, PNG з мінімальною комп’ютерною обробкою.
- Конкурсна робота подається на Конкурс обов’язково разом із «Історією щастя» - коротким письмовим поясненням (історією) того, чому саме зображене у конкурсній роботі місце сприяє почуттю/відчуттю щастя учасника.
- Конкурсні роботи мають бути оригінальними та без використання чужих матеріалів.
До 10 листопада 2016 року учасникам необхідно надіслати заявку про участь в Конкурсі (форма заявки додається) та самі роботи (в оригіналі розміром 10х15 см, та електронному варіанті не менше А4) на e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. з поміткою «На конкурс» або на електронних носіях на адресу: 10008, м. Житомир, вул. Кафедральна, 5а, каб. 419 з приміткою «На конкурс».
Роботи, надіслані пізніше вказаного терміну, до участі в Конкурсі не допускаються.
До участі в Конкурсі не допускаються роботи, що пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, закріплюють дискримінаційні практики, погані звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління тощо), містять політичну рекламу.
Переможці міського Конкурсу «Житомир: місця щасливих людей» нагороджуються цінними подарунками та дипломами під час урочистого підбиття підсумків Конкурсу. Журі разом з організаторами можуть призначати спеціальні призи, подарунки, нагороди.
Контакти організаторів:
Голова Ради ЖОМГО «Паритет» Тарасенко Наталія, тел. 097 521 41 29
Белла Антонян-Шевчук, тел. 063 617 83 25

Последнее изменение Вторник, 18/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework