На Житомирщині розпочала роботу поліцейська комісія

26 жовтня відбулося перше засідання поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Житомирській області, на якому було обрано голову та секретаря відповідального громадського органу, а також вирішено й інші організаційні питання. Уже найближчим часом комісія розпочне свою роботу по відбору кандидатів на службу в поліції.


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.
Засідання поліцейської комісії розпочав начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко, який звернувся до її членів з побажанням продуктивної та ефективної роботи:
- Для нас початок вашої роботи – це дуже важливий і вкрай необхідний крок. Ні для кого не секрет, що сьогодні, в умовах реформування поліції, є кадровий некоплект підрозділів і це питання потребує якнайшвидшого вирішення. Тому підійдіть відповідально до вашої добровільно обраної місії, а роботи попереду багато. Удачі, терпіння та мудрих рішень!
Загалом до складу поліцейської комісії відповідно до Закону «Про Національну поліцію» увійшли 5 осіб, а саме:
- Француз Віталій Йосипович – радник Міністра внутрішніх справ (представник, визначений Міністром внутрішніх справ України);
- Гуменюк Олександр Леонідович - начальник Управління патрульної поліції в м. Житомирі Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (представник, визначений Головою Національної поліції України);
- Гарбузюк Костянтин Геннадійович – провідний консультант ГУНП в Житомирській області (представник, визначений керівником ГУНП в Житомирській області);
- Гуртовенко Роман Михайлович – адвокат (представник громадськості, обраний Житомирською обласною радою);
- Прокопчук Валерій Вікторович – голова благодійного фонду «Розвиток Полісся» (представник громадськості, обраний Житомирською обласною радою).
Відтак таємним голосуванням після нетривалого обговорення головою поліцейської комісії був обраний Віталій Француз, а секретарем – Костянтин Гарбузюк.
- Усі члени комісії мають однакові повноваження, а голова та секретар лише організовують роботу громадського органу, тому переконаний у нашій продуктивній роботі на засадах рівності та партнерства, - відзначив Віталій Француз.
Загалом цей склад комісії працюватиме упродовж 3 років і визначатиме кадрову політику поліції Житомирщини.

 

Последнее изменение Среда, 26/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework