×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирян запрошують обговорити питання впорядкування торгівлі квітами в місті

26 вересня на прийом до в.о. міського голови Любові Цимбалюк прийшла Ініціативна група від торгуючих квітами на вул. Небесної Сотні. Вони вимагали не виганяти їх із звичного місця і зазначили, що мають відповідні дозвільні документи. Щоправда, названих документів із собою не взяли.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

«Місто має бути чистим і зручним. У вас є своя позиція – ви хочете торгувати саме на цьому місці. А ми керуємося законодавством, торгівля у місті Житомирі має бути впорядкована. Проведена велика спільна робота наших служб щодо ліквідації торгівлі сільськогосподарською продукцією власного виробництва, що здійснювалась у заборонених місцях. Їх переведено на ринки. Поступово крок за кроком стихійна торгівля буде припинена. Ми шукаємо, пропонуємо вам місця для торгівлі квітами. А ви почуйте житомирян, які хочуть жити у гарному місті, хочуть, щоб їх діти пишались своїм містом», - наголосила Л.Цимбалюк.

Як було раніше ініційовано в.о. міського голови Любов’ю Цимбалюк, дане питання буде винесено на громадські обговорення 14 жовтня 2014 року.

«Є різні думки: хтось хоче торгувати там, де звик, хтось – хоче жити у гарному, впорядкованому місті, і ми маємо чути не лише власні бажання, а  й думку інших. Тому дане питання виносимо на обговорення громади, щоб кожен житомирянин висловив своє бачення з приводу даного питання», - зазначила Л.Цимбалюк.

n290914751

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework