Твоя Країна. Містичний Житомир

Фундація Регіональних Ініціатив вже вшосте проводить візит у місто Житомир в рамках проекту “Твоя Країна”. Цей візит став особливим не тільки для учасників, але й для організаторів, адже мав містичний присмак. Візит тривав три дні (28-30 жовтня)

В рамках візиту “Твоя Країна. Містичний Житомир” учасники з різних областей України знайомилися з містом та його таємницями.
Ранок першого дня для учасників почався на телеканалі СК1, де відбувся тімбілдинг, і екскурсія. Молодь дізналася багато цікавого про роботу журналістів у Житомирі.
Потім учасники відвідали ПАТ "Україна" Житомирська Панчішна фабрика, де побачили на власні очі виробництво відомої житомирської продукції. Під час візиту у трамвайно-тролейбусне депо, гості міста змогли навіть посидіти на місці водія тролейбуса. Особливі враження отримала молодь від екскурсії в 2 Державну Пожежно-рятувальну частину та захоплюючого знайомства з представниками складної і героїчної професії пожежника.
Крім того, учасники побачили місто з висоти Житомирської Водонапірної вежі, і поспілкувалися з житомирською художницею Світланою Мартинюк,яка провела екскурсію по графіті міста. В кінці важкого дня учасники змогли насолодитися виступом першої житомирської студії вогню “ Дом Солнца”.
В кінці візиту всі учасники отримали подаруночки від магазину “Панчоха UA”, Управління Культури Житомирської міської ради та Будівельного Коледжу ЖНАЕУ.
Враженнями від візиту ділиться учасник візиту з міста Хмельницький Владислав Гребенюк: “ Житомир - величне місто! І зовсім не через архітектуру чи давню історію, люди - ось що вирізняє його з-поміж сотень міст України. На візиті ми відвідали як і типові для кожного жителя місця : площі,сквери,храми та музеї, так локації, які можуть здивувати на навіяти холодку напередодні святкування хелоуіну: закинуті будівлі,кладовища, загадкове фаєр-шоу та багато іншого....!”

Для довідки: Всеукраїнський рух “Твоя Країна” ­ це некомерційний молодіжний мережевий рух, в рамках якого відбуваються 3­4­денні візити з насиченою програмою до різноманітних міст, містечок та сіл України. Учасником, а також організатором візиту до свого міста може стати будь-яка молода людина. Рух стартував під час Революції Гідності 22 січня 2014 року. За цей час відбулося більше 500 візитів, у яких взяли участь більше 8000 учасників; рухом вже охоплено більше 100 населених пунктів.

Последнее изменение Понедельник, 31/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework