У Житомирі керівництво ліцею спіймали на зловживанні службовим становищем

Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо зловживання службовим становищем посадовими особами Житомирського професійного ліцею легкої промисловості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
За інформацією педагогічних працівників ліцею, керівництво навчального закладу протягом тривалого часу одержувало від учнів грошові кошти, сплата яких не передбачена законодавством України. Крім цього, посадові особи обліковували робочий час працівників, які фактично не працювали в ліцеї, а також виділені на потреби навчального закладу кошти використовувало для власних цілей.
На даний час триває досудове розслідування, яке проводиться місцевим відділом поліції. Під час здійснення слідчих дій буде з’ясовано усі обставини вчинення кримінального правопорушення, розмір збитків, завданих державі та фізичним особам.
Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі керівництва місцевої прокуратури.
Довідково. Санкція зазначеної статті передбачає покарання – арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Последнее изменение Понедельник, 31/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework