×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Пулинському районі говорили про реформу децентралізації

Вчора, 8 листопада, координатор регіонального офісу реформ (Центру розвитку місцевого самоврядування) Василь Невмержицький інформував жителів Пулинського району про реформу децентралізації та перспективи її дії.

Участь у заході взяли сільські, селищні голови, депутати районної, селищної та сільських рад, керівництво району та громадськість. Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Згідно Перспективного плану формування територій громад Житомирської області в районі має бути сформована 1 об’єднана територіальна громада – Пулинська – з центром в смт Пулини.

«Ви живете у цьому районі – і тільки вам вирішувати, скільки громад у вас має бути. Створення об’єднаної громади дасть можливість вам бути самостійними, самодостатніми, вирішувати, які об’єкти першочергово будвати і відновлювати», – зазначив Василь Невмержицький.

Присутнім були приведені приклади розвитку громад, які вже об’єдналися. На прикладі Новоборівської ОТГ можна побачити, що тільки цього року на території громади побудували спортивний майданчик зі штучним покриттям, реконструювали та провели повну термосанацію Новоборівської гімназії, реконструювали котельню Кропивнянської ЗОШ I-III ступенів, розробили містобудівну документацію, придбали сміттєзбиральний автомобіль, провели капітальний ремонт доріг та інше.

Спеціалісти освітньої та медичної галузей розповіли і про переваги в розвитку громад саме у цих напрямках.

Последнее изменение Среда, 09/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework